Известие

Collapse
No announcement yet.

1.9 тди въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 1.9 тди въпрос

здравеите колеги карам алфа 146 1.9 тди зашто при 3500 оборота почва да забива ?? неможе да се направи дягностика заштото нямам ЕКУ попринцип резеовара ми е мръсен и съм тури от оня филтарчета малките преди горивния и като спрях видях че в него има мехурчета някои ми казаха че резеовара ми е задръстен и на високите обороти недостига гориво като хората и е от това поринцип съм преместил на помпата ако го знаете това отгоре кадето е като обогатител едно коносче и съм го завартял да пуска повече гориво кат надуе турбото има ефект http://www.youtube.com/watch?v=6zPnjE3neoM И друго изкам да попитам клапата за въздуха в купето кадето върти неработи кажете ми кое да провера някаква схема ако може МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Може би наистина не й стига гориво. Я пробвай без това филтърче. Следваща стъпка е да отвориш резервоара и да изринеш лайната оттам.

За клапата - не знаеш с какво се захващаш Аз съм правил навремето на моята бивша 145-ца, ама сега никога не бих. Трябва да свалиш моторчето на парното и половината табло, за да имаш НЯКАКЪВ достъп до моторчето на клапата. Работи се предимно надолу с главата, опипом и с много мамата. После, дори да успееш да го свалиш, ако е счупено зъбно колело няма как да се оправи. Първо си намери здрава машинка.

Има тема някъде, ама нещо не я откривам. И аз бях писал. Разрови се ако искаш.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

И аз се бях набил във филма с ремонт на клапата, но на GTV-то
      Ето тема какво те чака, ако се захванеш:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=61282

Ето и ПДФ-ки къде се намира машинката при 145 и как се управлява:
      Attached Files
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...